Desktop

Mobil

IPad

Serviceydelser

Konceptudvikling

De største succeser viser sig gang på gang at være bygget på detaljerede overvejelser om koncepter og helhedsoplevelser tilpasset den aktuelle branche. Vores hospitality-konceptudvikling bygger på grundig research og dyb brancheerfaring.

Hvad enten der er tale om et hotel, en restaurant eller kontorejendom er målet den optimale driftsøkonomi – og den bedste gæsteoplevelse.

Konceptudvikling af hoteller

Vores unikke konceptudviklingsmetodik sikrer en helhedsoplevelse, der er optimeret både operationelt og strategisk.

Vi tilbyder et helstøbt udviklingsforløb fra koncept til implementering samt at være med på sidelinjen under selve driftsopstarten. Vi fokuserer på at realisere dine visioner for gæsteoplevelsen – og med øje for det ønskede driftsresultat.

Vi tilbyder også tilpasning af eksisterende koncepter, efter aktuelle tendenser, så der sikres tiltrækning af de ønskede segmenter.

Vi skræddersyr opgaven ud fra dine ønsker og behov.

Konceptudvikling i andre brancher

Flere brancher ønsker at integrere hotelverdenens gæsteoplevelse og kvalitet i deres produkter, uanset om det er et kontorhotel, et kontordomicil eller boligprojekt. Vi udvikler potentialet for hospitalityoplevelsen med samme tilgang som var det et hotel.

Vi tilbyder et helstøbt udviklingsforløb fra koncept til implementering samt støtte under selve driftsopstarten. Dermed sikrer vi, at dine hospitaltity-visioner bliver realiseret.

Sammen definerer og skræddersyr vi opgaven ud fra aktuelle tendenser og i samarbejde med dig.

Renovering

Skal dit hotel, restaurant, ejendom eller kontordomicil redesignes eller repositioneres?

Vores rådgivning omfatter alle elementer i processen med fokus på det operationelle flow samt gæsteoplevelsen.

Vi samarbejder med førende og erfarne arkitekter og tilbyder afholdelse af udbud blandt bygherrerådgivere, indretningsarkitekter samt FF&E fulfillment-specialister.

Vi hjælper desuden med tilrettelæggelse af renoveringsprocesser for tidsoptimering samt minimering af driftsforstyrrelse.

F&B koncepter

Vores F&B-specialister udvikler koncepter indenfor fine dining, bar og café til fine-casual. Vi tilbyder vejledning i alt fra analyse og research, menu- og opskriftsudvikling til foodstyling samt driftssupport og opfølgning.

Ved udvikling eller justering af dit F&B koncept indgår vores specialister altid direkte i teamet, for at sikre en kommerciel optimering, og så gæsteoplevelsen forbliver attraktiv og bidrager til dit ønskede resultat.

Operatørkvalificering

Vores rådgivning inden for gæsteoplevelse og F&B bygger på mange års erfaring og derfor har vi udviklet dybdeborende analytiske værktøjer. Vi er i løbende og tæt dialog med markedets væsentligste restauratører og operatører.

Vi identificerer og kvalificerer de bedste operatører til den specifikke case og bistår med den efterfølgende forhandling af aftalen.

Service & Guest Experience

Vi specialiserer os i at løfte den uforglemmelige gæsteoplevelse og serviceniveau.

Vores skræddersyede træningsprogrammer er designet specielt til din branche med den særlige hoteloplevelsesmetodik som omdrejningspunkt.

Vi tilpasser programmet til dine behov og drift for at dygtiggøre dine medarbejdere, så dit brand og dine gæsters helhedsoplevelse styrkes. Dit program kan gennemføres både online og onsite, alt efter behov.

Uanset om det er et hotel, restaurant, kontorejendom, retail eller et enkeltstående område, kan fokus på service- og gæsteoplevelsen understøtte både din kultur, identitet og brand.

Vil du høre mere?

Pia Bøgeskov

Pia Bøgeskov

Partner

TN NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder, fordybelse og invitationer. Vi sender nyhedsbrevet ca. 6 gange årligt.