Desktop

Mobil

IPad

Om TN Hospitality Advisors

TN Hospitality Advisors blev stiftet i 2017 af Michael Telling og Preben Nesager. I 2022 indtrådte Pia Bøgeskov og John Ankjær som nye partnere, og janaur 2024 indtrådte Troels Rasmussen som partner. Alle partnerne i TN Hospitality Advisors har en lang ledelsesmæssig erfaring inden for hospitality- og hotelsektoren i Skandinavien.

Fremtidens hospitality

TN Hospitality Advisors har siden grundlæggelsen udvidet med nye brancheservices, der i dag omfatter Markeds- og Produktudvikling, Konceptudvikling, Økonomiadministration og Driftsrådgivning, Rekruttering og Executive Search, Vurderinger og Værdiansættelse.

Visionen er at styrke hospitality-marked med en dynamisk kombination af erfaringsbaseret kompetence og dybdeborende analytisk viden. En udfordring vores team af specialister griber med største engagement og professionel nysgerrighed.

Kontakt os

Kontakt os gerne for en introduktion til, hvad vi kan tilbyde dig, eller en konkret diskussion af aktuelle ønsker, behov eller problemstillinger, du måtte stå overfor.

Partnere

Michael Telling
Partner

Michael har igennem de sidste 35 år arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien.

Pia Bøgeskov

Pia Bøgeskov
Partner

Pia har mere end 30 års erfaring som F&B-specialist inden for hospitality og contract catering. ​

John Ankjær

John Ankjær
Partner

John har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomi, hvor han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift og innovation af en lang række virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien.

Troels Rasmussen
Partner

Troels har en solid faglig baggrund i Social Sciences og Service Management fra CBS. Han har et dybdegående kendskab til markedsanalyser og feasibility studies og en unik evne til at forstå og navigere i hospitality-sektorens komplekse udfordringer.

Rekruttering

Økonomiadministration

Driftsteam

Research & Analyse

Michael Tellling
Partner

Michael Telling har igennem en årrække arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien.

Særligt i Danmark har han drevet nogle af landets bedste hoteller, inklusive Hotel d’Angleterre, Hotel Skt. Petri og senest Kokkedal Slot Copenhagen, men har også være koncernchef for norske First Hotels og drevet egen virksomhed i Schweiz.
Mobil +45 2279 8181
Email Michael.Telling@tnhospitalityadvisors.com

Pia Bøgeskov
Partner

Pia Bøgeskov har mere end 30 års erfaring som F&B-specialist inden for hospitality og contract catering. Hun har været ansvarlig for udvikling af alle typer af koncepter fra casual dining, konferencer, caféer og fine dining til in-house catering i danske og internationale virksomheder. Viden om trends, tendenser og målgrupper har for Pia altid været en naturlig del af helhedsløsningen for at skabe bæredygtige driftsløsninger med fremtidsperspektiv og dokumenterede driftsresultater.

Mobil +45 2518 6023
Email Pia.bogeskov@tnhospitalityadvisors.com

John Ankjær
Partner

John har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomi, hvor han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift og innovation af en lang række virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien. Derudover har han i ni år arbejdet med rådgivning, interim drift, vurderinger, transaktioner, udlejning og udvikling.

Mobil +45 5115 5610
Email John.Ankjaer@tnhospitalityadvisors.com

TN NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder, fordybelse og invitationer. Vi sender nyhedsbrevet ca. 6 gange årligt.

Kim Kjær Hansen
Partner

-

Mobil +45 30 20 83 41
Email Kim.Hansen@tnhospitalityadvisors.com