Desktop

Mobil

IPad

Vurderinger
og værdiansættelser

Et hotel er ikke bare en hvilken som helst erhvervsejendom – den har et unikt formål.

Vores rådgivere har stor brancheerfaring samt indgående viden om værdiansættelser af hoteller, der både indregner værdien af selve ejendommen og dens nuværende drift – og ikke mindst hotellets potentiale.

Har du brug for en aktuel vurdering af jeres hotelejendom i forbindelse med et forestående salg, lånoptagelse eller anden årsag? Eller ønsker du at indgå et langsigtet samarbejde omkring en løbende vurdering af jeres aktiver?

Med deres indgående branchemæssige driftsviden har vores rådgivere stor erfaring med vurdering og værdiansættelse af hotelejendomme på det danske marked. 

Vil du høre mere?

John Ankjær

John Ankjær

Partner

Testimonials

Aja Bugge | Generalsekretær | Fondet For Dansk-Norsk Samarbeid

“Med kort varsel stillede Telling & Nesager op med en yderst kompetent interim management-løsning. Telling & Nesager er meget professionelle og dedikerede i deres arbejde, og vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder med hjælp fra et firma, der har mange års erfaring fra hotelbranchen.”

Anders Thoustrup | Bestyrelsesformand | Hotel Randers-Selskaberne

“Telling & Nesager har assisteret ved rekrutteringen af en ny direktør til Hotel Randers. Vi oplevede en stor forståelse for såvel hotellets kultur og historie som for de planer, der er lagt for hotellet. Processen var båret af et oprigtigt ønske om at skabe det perfekte match, og i...

Peter Christophersen | Direktør | KPC Herning A/S

“TN Hospitality Advisors fik til opgave at kvalificere en og gerne to hoteloperatører til et nyt og spændende projekt. På rekordtid havde de skaffet os et overblik over mulighederne i markedet og kvalificeret to interesserede hoteloperatører, der passede til de krav, projektet stillede. Derefter kunne vi gå direkte til...

Henrik Ib Jørgensen | Adm. direktør Musholm Ferie | Sport Og Konference

“Efter TN Hospitality Advisors har overtaget vores økonomiadministration, har vi opnået et bedre overblik kombineret med hotelfaglig rådgivning, som har forbedret vores drift på afgørende vis. Vi føler os i trygge hænder.”  

TN NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder, fordybelse og invitationer. Vi sender nyhedsbrevet ca. 6 gange årligt.