Desktop

Mobil

IPad

Konceptudvikling

De største succeser viser sig gang på gang at være bygget på detaljerede overvejelser om koncepter og helhedsoplevelser tilpasset den aktuelle branche.Vores hospitality-konceptudvikling bygger på grundig research og dyb brancheerfaring.

Hvad enten der er tale om et hotel, en restaurant eller kontorejendom er målet den optimale driftsøkonomi – og den bedste gæsteoplevelse.

Konceptudvikling af hoteller

Vores konceptudviklingsmetodik er unik i branchen. Vi sikrer en konceptuel helhedsoplevelse, der er operativt optimeret og bygger på både kort- og langsigtede succeskriterier.

Vi har mulighed for at tilrettelægge et helstøbt udviklingsforløb fra koncept til implementering samt være med på sidelinjen under selve driftsopstarten. Dermed sikrer vi, at dine visioner for gæsteoplevelsen bliver realiseret – altid med fokus på bundlinjen.

Vi tilbyder desuden tilpasning af eksisterende koncepter, så de løbende opdateres med aktuelle tendenser og tiltrækker de ønskede segmenter. Sammen definerer og skræddersyr vi opgaven ud fra dine ønsker og behov.

Konceptudvikling i andre brancher

Flere og flere brancher har et naturligt ønske om, at hotelverdenens gæsteoplevelse og kvalitet bliver en integreret del af deres produkt. Hvad enten der er tale om et kontorhotel, et kontordomicil eller boligprojekt, udvikler vi potentialet for hospitality med samme drifts- og oplevelsesfunderet tilgang, som var der tale om et hotel.

Vi har mulighed for at tilrettelægge et helstøbt udviklingsforløb fra koncept til implementering samt være med på sidelinjen under selve driftsopstarten. Dermed sikrer vi, at dine F&B-visioner for gæsteoplevelsen bliver realiseret – altid med fokus på bundlinjen

Forventningerne til service er generelt stigende, og vi tilbyder desuden tilpasning af eksisterende koncepter, så de løbende opdateres med aktuelle tendenser og tiltrækker de ønskede segmenter. Sammen definerer og skræddersyr vi opgaven ud fra dine ønsker og behov.

F&B koncepter

Vores F&B-specialister udvikler koncepter, der spænder fra fine dining, bar og café til fast-casual. Vi vejleder i alt fra analyse og research, menu- og opskriftsudvikling til foodstyling samt driftssupport og opfølgning.

Vores specialister indgår altid direkte i teamet, hvad enten vi udvikler et nyt eller justerer et eksisterende F&B-koncept. Dermed sikres, at dit koncept bliver kommercielt optimeret samt driftsoptimeret, så gæsteoplevelsen forbliver attraktiv for dine målgrupper – og samtidig bidrager til bundlinjen.

Operatørkvalificering

Vores rådgivning inden for gæsteoplevelse og F&B bygger på mange års erfaring med drift og udvikling samt dybdeborende analytiske værktøjer. Vi er i løbende og tæt dialog med markedets væsentligste talenter og operatører.

På baggrund af de ønskede kvaliteter og kompetencer, identificerer og kvalificerer vi de bedste operatører til den specifikke case og bistår med den efterfølgende forhandling af samarbejdsaftalen.

Renovering

Står du over for at skulle renovere, redesigne og/eller repositionere dit hotel, restaurant, ejendom eller kontordomicil? Vores rådgivning omfatter alle elementer i processen med særlig analytisk fokus på det operationelle flow samt gæste-flowet.

Vi samarbejder med førende og erfarne arkitekter og tilbyder afholdelse af udbud blandt bygherrerådgivere, indretningsarkitekter samt FF&E fulfillment-specialister. Vi hjælper desuden med tilrettelæggelse af renoveringsprocesser for tidsoptimering samt minimering af driftsforstyrrelse.

Vil du høre mere?

Pia Bøgeskov

Pia Bøgeskov

Partner

Testimonials

Aja Bugge | Generalsekretær | Fondet For Dansk-Norsk Samarbeid

“Med kort varsel stillede Telling & Nesager op med en yderst kompetent interim management-løsning. Telling & Nesager er meget professionelle og dedikerede i deres arbejde, og vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder med hjælp fra et firma, der har mange års erfaring fra hotelbranchen.”

Anders Thoustrup | Bestyrelsesformand | Hotel Randers-Selskaberne

“Telling & Nesager har assisteret ved rekrutteringen af en ny direktør til Hotel Randers. Vi oplevede en stor forståelse for såvel hotellets kultur og historie som for de planer, der er lagt for hotellet. Processen var båret af et oprigtigt ønske om at skabe det perfekte match, og i...

Peter Christophersen | Direktør | KPC Herning A/S

“TN Hospitality Advisors fik til opgave at kvalificere en og gerne to hoteloperatører til et nyt og spændende projekt. På rekordtid havde de skaffet os et overblik over mulighederne i markedet og kvalificeret to interesserede hoteloperatører, der passede til de krav, projektet stillede. Derefter kunne vi gå direkte til...

Henrik Ib Jørgensen | Adm. direktør Musholm Ferie | Sport Og Konference

“Efter TN Hospitality Advisors har overtaget vores økonomiadministration, har vi opnået et bedre overblik kombineret med hotelfaglig rådgivning, som har forbedret vores drift på afgørende vis. Vi føler os i trygge hænder.”  

TN NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder, fordybelse og invitationer. Vi sender nyhedsbrevet ca. 6 gange årligt.