Desktop

Mobil

IPad

PULS

Danmarks førerende konference indenfor hospitality branchen

TN Hospitality Advisors er stolte af, at stå bag PULS. En konference, hvor det er muligt at finde inspiration og blive opdateret på visionerne for industriens fremtid.

PULS 2023 – Future Hospitality 

 

Doing business better

 

PULS 2023 blev afholdt den 31. august på Tivoli Hotel & Congress Center. Se en stemningsvideo fra konferencen her –

PULS 2023 – Årets temaer 

 

A Better Worklife

 

Hvordan gør vi hospitality branchen mere attraktiv for både nuværende og kommende generationer? Hvordan skaber vi en kultur af trivsel, fleksibilitet og engagement, der fører til øget produktivitet og bedre resultater. Er tiden inde til at udfordre vanetænkning og rammevilkår, så vi kan sikre det vigtigste grundlag for vores fortsatte vækst – Human Assets?


ESG – Work Responsibly


(Environmental, Social, Governance)

Vi tager afsæt i EU’s Taksonomi – et klassificeringssystem baseret på fælles definitioner af bæredygtighed. Hvor forberedte er vi og hvad kommer systemet til at betyde for vores branche og de eksisterende certificeringer vi benytter i dag? Hvor Environmental delen ofte løber med branchens fokus, hvordan sikrer vi så, at Social og Governance aspekterne får ligeværdig prioritering i branchen?


Working Intelligent, Working Smart

 

Her præsenterer vi de seneste teknologiske og digitale trends og tendenser, som er relevante for hospitality branchen. Vi udforsker blandt andet hvordan AI kan få en berettiget plads i branchen og således vil kunne bidrage til at forbedre kundeoplevelsen og øge effektiviteten – uden at man går på kompromis med de menneskelige interaktioner.

PULS 2023 blev præsenteret i samarbejde med   

PULS 2023 – se program, talere og slides

 

Læs om programmet for PULS 2023, se talerrækken samt tilgå vores vidensbank med slides fra dagen via linket her.

Om PULS

 

PULS er en unik mulighed for dig og din virksomhed til at bliver opdateret på de seneste trends og udviklinger inden for hospitality branchen. Du vil have mulighed for at netværke med andre beslutningstagere i branchen og blive inspireret af førende eksperter.

 

PULS konferencen arrangeres årligt og vender også retur i 2024.

 

Traditionen tro forventer vi fuldt hus, så sørg for at holde dig opdateret på næste års konference og billetsalg, så du kan sikre dig din plads. Skriv dig op til vores nyhedsbrev nedenfor.

3_Wendelbo
logo-boholtgaard
Dansk-Erhverv-e1653907718570
2_RenService_logo-2
2_DFD_logo
AI_Logo_simple_150-e1660627066504
AKTechhotel
Comwell-460x295

Tak til de rekordmange deltagere og sponsorer ved PULS 2022 konferencen.

Vi løfter sløret for PULS 2023 programmet her på siden snart!  

TN NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder, fordybelse og invitationer. Vi sender nyhedsbrevet ca. 6 gange årligt.