Desktop

Mobil

IPad

Rekruttering
og executive search

Hospitality-branchens vigtigste aktiv er mennesker. Vi tilbyder vores fulde ekspertise og branchens største netværk, når det gælder Search og Rekruttering af nye kolleger.

Vi er engagerede, nysgerrige og gør os umage. Vores proces bygger på direkte dialog, og på at finde det optimale match mellem virksomhedens samlede profil og den enkelte kandidat – fagligt og personligt.

Rekruttering & executive search 

Står du over for at skulle rekruttere en ny leder eller direktør, så tilbyder TN Hospitality Advisors at identificere kvalificerede kandidater ud fra vores omfattende branchenetværk med udgangspunkt i en af vores rekrutteringsmodeller.

Formålet med vores assistance til rekruttering er at frigive din tid og dine ressourcer til det, du er bedst til. Imens gør vi det, vi er bedst til, nemlig at pleje vores omfangsrige netværk, så vi altid er top of mind hos de skarpeste kandidater på markedet.

TN Hospitality Advisors er markedsledende i Danmark hvad angår ledelsesrekruttering til hospitality-branchen. Vi gør os altid stor umage for at skabe det allerbedste match.

Ledelsesrekruttering

Vi to forskellige modeller inden for ledelsesrekruttering. I den fulde rekruttering er vores konsulenter med i hele processen fra afsøgning af potentielle kandidater til den endelige ansættelse. I vores alternative assisterede rekruttering, identificerer vi et stærkt kandidatfelt og overlader de kvalificerende samtaler og den endelige kontraktfase til jer. 

Begge modeller for ledelsesrekruttering inkluderer muligheden for stillingsopslag på Jomp.dk, Jobindex m.fl. samt relevante sociale medier. 

For jobsøgende

Til dem, der søger nye udfordringer i vores spændende branche, tilbyder Jomp.dk ikke blot et samlet overblik over jobmuligheder, men også en CV-database og Jobagent, så man straks bliver orienteret, skulle drømmejobbet pludselig blive ledigt.

Se ledige stillinger, tilmeld cv-database og jobagent på jomp.dk

Hvordan sikrer vi dig den rette profil?

Alle vores rekrutteringer starter med et grundigt og afdækkende møde med relevante medarbejdere og ledere.

Vi taler med udvalgte ledere, som refererer til profilen og naturligvis med den direkte leder. Herigennem får vi fastlagt både virksomhedens profil og ikke mindst den faglige profil, som rollen kræver. Med disse to profiler fastlægger vi beskrivelsen på den optimale kandidat til rollen så, at vi under rekrutteringsprocessen løbende kan sammenholde disse ønskede kompetencer og kvaliteter blandt ansøgere og de identificerede kandidater.

Dermed sikrer vi, at det endelige kandidatvalg sker på så oplyst et grundlag som muligt. Det sikrer både kandidaten og arbejdsgiveren de bedste forudsætninger for et godt og langt samarbejde.

Executive search

Har du behov for at identificere en ny leder under fuld diskretion og uden et officielt jobopslag, kan du benytte vores executive search model. Processen er den samme som ved vores ledelsesrekruttering, men vi identificerer alene egnede kandidater gennem vores omfattende netværk, eventuelt suppleret med anonymiseret jobopslag.

Hermed sikrer vi dig og din virksomhed fuld diskretion.

Medarbejder-rekruttering

Det er en løbende opgave at sikre, at du altid har de rette medarbejdere til at løse de respektive opgaver. Der vil altid være et rekrutteringsbehov i hotelsektoren, og derfor har TN Hospitality Advisors taget initiativ til en rekrutteringsportal, der har specialiseret sig i vores branche. Jomp.dk giver det bedst mulige afsæt for, at de rette kandidater bliver matchet med de rette virksomheder.

Som en naturlig del af vores medarbejderrekruttering tilbyder vi, at jobopslag ikke blot figurerer på Jomp.dk, men også på en række andre sites, inklusive Jobindex og Jobnet samt udvalgte sociale medier, hvis vi vurderer, det er relevant.

Vil du høre mere?

Lone Møller

Lone Møller

Rekrutteringskonsulent

Aja Bugge | Generalsekretær | Fondet For Dansk-Norsk Samarbeid

“Med kort varsel stillede Telling & Nesager op med en yderst kompetent interim management-løsning. Telling & Nesager er meget professionelle og dedikerede i deres arbejde, og vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder med hjælp fra et firma, der har mange års erfaring fra hotelbranchen.”

Anders Thoustrup | Bestyrelsesformand | Hotel Randers-Selskaberne

“Telling & Nesager har assisteret ved rekrutteringen af en ny direktør til Hotel Randers. Vi oplevede en stor forståelse for såvel hotellets kultur og historie som for de planer, der er lagt for hotellet. Processen var båret af et oprigtigt ønske om at skabe det perfekte match, og i...

Peter Christophersen | Direktør | KPC Herning A/S

“TN Hospitality Advisors fik til opgave at kvalificere en og gerne to hoteloperatører til et nyt og spændende projekt. På rekordtid havde de skaffet os et overblik over mulighederne i markedet og kvalificeret to interesserede hoteloperatører, der passede til de krav, projektet stillede. Derefter kunne vi gå direkte til...

Henrik Ib Jørgensen | Adm. direktør Musholm Ferie | Sport Og Konference

“Efter TN Hospitality Advisors har overtaget vores økonomiadministration, har vi opnået et bedre overblik kombineret med hotelfaglig rådgivning, som har forbedret vores drift på afgørende vis. Vi føler os i trygge hænder.”  

TN NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder, fordybelse og invitationer. Vi sender nyhedsbrevet ca. 6 gange årligt.