Desktop

Mobil

IPad

Markeds- og produktudvikling

Vores rådgivning bygger på mange års brancheerfaring med drift og produktudvikling samt dybdeborende analytiske værktøjer.

Som markedsførende rådgivere er vi i løbende og tæt dialog med de væsentligste brands og operatører i verden og i særdeleshed Skandinavien.

Feasibility study/markedsanalyse

Vores feasibility-studies anerkendes som de mest dybdeborende på markedet. De kombinerer en analytisk tilgang med vores mangeårige drifts- og brancheerfaring. Til hver enkelt opgave sammensættes et team af specialister med rette og relevante kernekompetencer.

 

Vores analyser benyttes af beslutningstagere, som ønsker at fundere deres hotelprojekter på fyldestgørende og detaljeret viden. Vores anbefalinger tager udgangspunkt i markeds-, konkurrent-, tendens- og målgruppeanalyser samt branchespecifik rådgivning inden for tilrettelæggelse, lancering og eksekvering.

 

Vores rådgivning kan ligeledes omfatte de mere fysiske kravsspecifikationer, herunder til ejendommens beliggenhed, stand, indretning og karakter. Vi bidrager ligeledes til identificering af potentielle ejendomme i samarbejde med etablerede eksterne rådgivere på området.

Operatørkvalificering

Som markedsførende rådgivere er vi i løbende og tæt dialog med de væsentligste brands og operatører i verden og i særdeleshed Skandinavien. På baggrund af de ønskede kvaliteter og kompetencer identificerer og kvalificerer vi de bedste operatører til den enkelte ejendom og bistår med den efterfølgende forhandling af operatøraftalen.

Vil du høre mere?

John Ankjær

John Ankjær

Partner

Testimonials

Aja Bugge | Generalsekretær | Fondet For Dansk-Norsk Samarbeid

“Med kort varsel stillede Telling & Nesager op med en yderst kompetent interim management-løsning. Telling & Nesager er meget professionelle og dedikerede i deres arbejde, og vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder med hjælp fra et firma, der har mange års erfaring fra hotelbranchen.”

Anders Thoustrup | Bestyrelsesformand | Hotel Randers-Selskaberne

“Telling & Nesager har assisteret ved rekrutteringen af en ny direktør til Hotel Randers. Vi oplevede en stor forståelse for såvel hotellets kultur og historie som for de planer, der er lagt for hotellet. Processen var båret af et oprigtigt ønske om at skabe det perfekte match, og i...

Peter Christophersen | Direktør | KPC Herning A/S

“TN Hospitality Advisors fik til opgave at kvalificere en og gerne to hoteloperatører til et nyt og spændende projekt. På rekordtid havde de skaffet os et overblik over mulighederne i markedet og kvalificeret to interesserede hoteloperatører, der passede til de krav, projektet stillede. Derefter kunne vi gå direkte til...

Henrik Ib Jørgensen | Adm. direktør Musholm Ferie | Sport Og Konference

“Efter TN Hospitality Advisors har overtaget vores økonomiadministration, har vi opnået et bedre overblik kombineret med hotelfaglig rådgivning, som har forbedret vores drift på afgørende vis. Vi føler os i trygge hænder.”  

TN NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder, fordybelse og invitationer. Vi sender nyhedsbrevet ca. 6 gange årligt.