Desktop

Mobil

IPad

Serviceydelser

Markeds- og
produktudvikling

Vores rådgivning bygger på mange års brancheerfaring med drift og produktudvikling samt dybdeborende analytiske værktøjer.

Som markedsførende rådgivere er vi i løbende og tæt dialog med de væsentligste brands og operatører i verden og i særdeleshed Skandinavien.

Feasibility study/markedsanalyse

Vores feasibility-studies anerkendes som de mest dybdeborende på markedet. De kombinerer en analytisk tilgang med vores mangeårige drifts- og brancheerfaring. Til hver enkelt opgave sammensættes et team af specialister med rette og relevante kernekompetencer. Vores analyser benyttes af beslutningstagere, som ønsker at fundere deres hotelprojekter på fyldestgørende og detaljeret viden. Vores anbefalinger tager udgangspunkt i markeds-, konkurrent-, tendens- og målgruppeanalyser samt branchespecifik rådgivning inden for tilrettelæggelse, lancering og eksekvering. Vores rådgivning kan ligeledes omfatte de mere fysiske kravsspecifikationer, herunder til ejendommens beliggenhed, stand, indretning og karakter. Vi bidrager ligeledes til identificering af potentielle ejendomme i samarbejde med etablerede eksterne rådgivere på området.

Operatørkvalificering

Som markedsførende rådgivere er vi i løbende og tæt dialog med de væsentligste brands og operatører i verden og i særdeleshed Skandinavien. På baggrund af de ønskede kvaliteter og kompetencer identificerer og kvalificerer vi de bedste operatører til den enkelte ejendom og bistår med den efterfølgende forhandling af operatøraftalen.

Vil du høre mere?

John Ankjær

John Ankjær

Partner

TN NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder, fordybelse og invitationer. Vi sender nyhedsbrevet ca. 6 gange årligt.