Desktop

Mobil

IPad

Kontakt – gammel

Kontakt os gerne for en introduktion til, hvad vi kan tilbyde dig, eller en konkret diskussion af aktuelle ønsker, behov eller problemstillinger, du måtte stå overfor.

Michael Telling
Partner

Michael har igennem de sidste 35 år(?) arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien.

Pia Bøgeskov

Pia Bøgeskov
Partner

Pia har mere end 30 års erfaring som F&B-specialist inden for hospitality og contract catering.

John Ankjær

John Ankjær
Partner

John Ankjær har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomi, hvor han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift og innovation af en lang række virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien.

Preben Nesager

Preben Nesager
Partner

Godt hjulpet af mere end 1.000 nøje udvalgte kolleger i Danmark og Sverige har Preben over 40 år virkeliggjort de ambitioner og krav, Comwell (tidligere Scanticon) stillede sig selv, nemlig at tilføre hotelbranchen noget nyt og epokegørende.

“I forbindelse med etableringen af Alsik Hotel & Spa i Sønderborg har vi indgået et tæt samarbejde med T&N Hospitality Advisors, som har assisteret på både et strategisk og driftsrelateret niveau. Det har skabt tryghed for os, at vi har kunnet trække på T&N Hospitality Advisorss mange og brede kompetencer igennem hele processen.”

PER HAVE | CEO | BITTEN & MADS CLAUSENS FOND

Testimonials

Aja Bugge | Generalsekretær | Fondet For Dansk-Norsk Samarbeid

“Med kort varsel stillede Telling & Nesager op med en yderst kompetent interim management-løsning. Telling & Nesager er meget professionelle og dedikerede i deres arbejde, og vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder med hjælp fra et firma, der har mange års erfaring fra hotelbranchen.”

Anders Thoustrup | Bestyrelsesformand | Hotel Randers-Selskaberne

“Telling & Nesager har assisteret ved rekrutteringen af en ny direktør til Hotel Randers. Vi oplevede en stor forståelse for såvel hotellets kultur og historie som for de planer, der er lagt for hotellet. Processen var båret af et oprigtigt ønske om at skabe det perfekte match, og i...

Peter Christophersen | Direktør | KPC Herning A/S

“TN Hospitality Advisors fik til opgave at kvalificere en og gerne to hoteloperatører til et nyt og spændende projekt. På rekordtid havde de skaffet os et overblik over mulighederne i markedet og kvalificeret to interesserede hoteloperatører, der passede til de krav, projektet stillede. Derefter kunne vi gå direkte til...

Henrik Ib Jørgensen | Adm. direktør Musholm Ferie | Sport Og Konference

“Efter TN Hospitality Advisors har overtaget vores økonomiadministration, har vi opnået et bedre overblik kombineret med hotelfaglig rådgivning, som har forbedret vores drift på afgørende vis. Vi føler os i trygge hænder.”  

Michael Tellling
Partner

Michael Telling har igennem en årrække arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien.

Særligt i Danmark har han drevet nogle af landets bedste hoteller, inklusive Hotel d’Angleterre, Hotel Skt. Petri og senest Kokkedal Slot Copenhagen, men har også være koncernchef for norske First Hotels og drevet egen virksomhed i Schweiz.
Mobil +45 2279 8181
Email Michael.Telling@tnhospitalityadvisors.com

Kim Kjær Hansen
Partner

-

Mobil +45 30 20 83 41
Email Kim.Hansen@tnhospitalityadvisors.com

John Ankjær
Partner

John har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomi, hvor han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift og innovation af en lang række virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien. Derudover har han i ni år arbejdet med rådgivning, interim drift, vurderinger, transaktioner, udlejning og udvikling.

Mobil +45 5115 5610
Email John.Ankjaer@tnhospitalityadvisors.com

Pia Bøgeskov
Partner

Pia Bøgeskov har mere end 30 års erfaring som F&B-specialist inden for hospitality og contract catering. Hun har været ansvarlig for udvikling af alle typer af koncepter fra casual dining, konferencer, caféer og fine dining til in-house catering i danske og internationale virksomheder. Viden om trends, tendenser og målgrupper har for Pia altid været en naturlig del af helhedsløsningen for at skabe bæredygtige driftsløsninger med fremtidsperspektiv og dokumenterede driftsresultater.

Mobil +45 2518 6023
Email Pia.bogeskov@tnhospitalityadvisors.com

TN NYHEDSBREV

Hold dig opdateret med nyheder, fordybelse og invitationer. Vi sender nyhedsbrevet ca. 6 gange årligt.