Desktop

Mobil

IPad

En unik forpagtningsmulighed

Aarøsund Badehotel er klar til at genopstå som en perle ved kysten. Badehotellet undergår i øjeblikket en nænsom ind- og udvendig renovering med målet om at genåbne i starten af 2025.

Vi søger en passioneret og driftig forpagter eller et forpagterpar, som har drømmen om at genetablere badehotellet som et lokalt trækplaster.

Den majestætiske, gule hovedbygning, der ligger blot 50 meter fra vandkanten ud til Lille- bælt, er opført i 1903, og siden har både de lokale sønderjyder samt områdets turister nydt godt af de herskabelige rammer og den omkringliggende natur. For det er netop kombinationen af historie, kultur og natur, der gør dette badehotel til noget særligt.

Denne unikke kombination har resulteret i, at Aarøsund Badehotel blev kåret som det andet bedste badehotel i Danmark i 2020, har været optaget i Luxury Travel Guide på listerne for ”Historic Luxury Hotel of the Year” samt ”Luxury Romantic Hotel of the Year”. Derudover har Aarøsund Badehotel vundet prisen som Årets Gennembrud i 2021-udgaven af Den Danske Spiseguide. For den rette forpagter rummer Aarøsund Badehotel betydelige muligheder.

Hotellet tilbyder 15 værelser, en restaurant i den overdækkede veranda og et selskabslokale med plads til 150 spisende gæster. Dertil ejer Stenbjerg Ejendomme nogle nærliggende ejendomme, som sikrer muligheden for en eventuel kapacitetsudvidelse.

Vil du vide mere?

Download prospektet for Aarøsund Badehotel her