Desktop

Mobil

IPad

Navnlig Navne

Navnlig Navne er en fast klumme, hvor vi sætter spot på nogle af de rekrutteringer, der er sket ikke blot i vores egen men også relaterede brancher, eksempelvis ejendomsbranchen.

 

December 2022

 

Dennis Dahl

Dennis Dahl starter som hoteldirektør på Broløkke Herregaard den 15. december. Dennis kommer senest fra en tilsvarende stilling på Kragerup Gods.

Signe Kamper Kankelborg
Signe Kamper Kankelborg er ny ansvarlig for PR og Kommunikation hos Comwell Hotels. Signe kommer senest fra en stilling som pressechef hos dagligvarekæden ALDI. Signe afløser Simon Verheij, som er blevet ansvarlig for rundviserne på Det Kongelige Teater.

Kirsten Munch Andersen
Kirsten Munch Andersen, der var politisk direktør hos HORESTA er startet som partisekretær for partiet Moderaterne. Peter Have, ejer af Låsby Kro, er netop valgt i Folketinget i samme parti.

Dominique Simon
Dominique Simon er udnævnt til Hotel Manager for Zleep Hotels’ første hotel i Spanien, Madrid lufthavn.  Dominique kommer fra en stilling som General Manager for Ibis Alcala la Garena, ligeledes i Madrid.

Jannick Nytoft
Endnu en tidligere HORESTA direktør, Jannick Nytoft, er netop udnævnt administrerende direktør hos De Samvirkende Købmænd.

Norske Helene Hallre
Norske Helene Hallre er udnævnt til Regionschef for Radisson Hotel Group i Danmark, Sverige og Island. Hun fortsætter dog i rollen som direktør for Radisson Hotel Group’s to hoteller i Aarhus.

 
 

November 2022

 

Martin Lemvig

Martin Lemvig er tiltrådt den 1. november som administrerende direktør for Hotel Eyde i Herning. Martin kommer senest fra en tilsvarende stilling hos Casablanca Familien i Århus.

Wictor Lidholm

Wictor Lidholm er tiltrådt som General Manager på The Socialist i København. Wictor kommer senest fra en stilling som Central Sales Manager i Nordic Choice Hotel. Før det var han en årrække hos Excellence Hotels i Sverige.

Thomas Oest

Thomas Oest er flyttet med Scandic da de flyttede fra Scandic Bygholm Park i Horsens til Opus samme sted, nu Scandic Opus Horsens. Thomas har de seneste otte år været hoteldirektør på Scandic Bygholm Park.

Karen Henneberg

Karen Henneberg er udnævnt til hotelchef på det nyåbnede Motel One i Løngangsstræde i København, som tidligere husede Hotel Twentyseven.

Steffen Sivgård Andersen

Steffen Sivgård Andersen er startet som hoteldirektør på Hotel Ballumhus i Bredebro. Han afløser Martin Fuhlendorff

Kari Brandsgård

Kari Brandsgård er netop udnævnt til Hotel Director på de tre overnatningssteder i LEGOLAND. Kari kommer senest fra en stilling som hoteldirektør på Jørgensens Hotel i Horsens.