Desktop

Mobil

IPad

Navnlig Navne

Der er fuld fart på den danske oplevelsesøkonomi. Hvem har fået nyt job, og hvor? Tjek vores liste af movers and shakers, der tegner fremtidens danske marked.

Jakob Buus Møller er tiltrådt som hoteldirektør på Rungstedgård i Nordsjælland. Han afløser Stine Kold, som har bestridt posten de seneste 17 år. Jakob kommer senest fra en tilsvarende stilling på Bautahøj Kursuscenter & Hotel i Jægerspris.

Trine Storm er ansat som marketingdirektør i Tivoli i København. Hun kommer senest fra en stilling som Senior Marketingchef hos COOP Danmark. Trine afløser Line Nøhr Kobzili, som er blevet VisitDanmarks nye marketingchef.

Foto: Nicklas Ottosson Kanstrup

Nicklas Ottosson Kanstrup er tiltrådt som hoteldirektør på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference på Sydfyn. Han afløser Morten Grimsgaard, som går på pension efter 31 år på posten. Nicklas kommer senest fra en stilling som Salgs- & Servicechef hos Givskud Zoo og har tidligere været Operations Manager for Nimb Events.

Efter Karsten Justesen forlod stillingen som direktør for VisitSønderjylland til fordel for en stilling i Aabenraa Kommune, har Kirsten Rudbeck, erhvervsturismechef for Destination Fyn taget over. Det har efterladt en tom plads hos Destination Fyn, som netop er besat af Kent Kordt Röder, som kommer fra en tilsvarende stilling hos Destination Nord.

 

Lars Bertolt Winther er tiltrådt en stilling som chef for Turisme, Kultur og Oplevelser hos Dansk Industri. Lars har senest blandt andet været Managing Partner i BARC Scandinavia. Han afløser Maria Krüger Torp, som er startet som selvstændig rådgiver.

På Bandholm Badehotel på Lolland er Anellika Rasmine Ljungmann tiltrådt som ny køkkenchef. Hun afløser Nicky Arentsen, som snart åbner Restaurant Aure i København.

Christoffer Brink rykker fra Pomle Nakke på Falster til Sans Souci på Frederiksberg som køkkenchef.