Desktop

Mobil

IPad

Troels Rasmussen bliver ny TN partner

Skrevet af

Af Kim Wyon

Det er med særlig glæde, at vi kan annoncere Troels Rasmussen som ny partner i T&N Hospitality Advisors pr. 1. jan. 2024. Troels har været en uvurderlig del af teamet siden 2019, hvor han startede som projektleder. Hans bidrag har været afgørende for vores vækst og succes i de seneste år.

Med en solid faglig baggrund i Social Sciences og Service Management fra CBS, har Troels demonstreret en enestående evne til at forstå og navigere i hospitality-sektorens komplekse udfordringer. Hans dybdegående kendskab til markedsanalyser og feasibility studies har været uvurderlige i vores bestræbelser på at levere skræddersyede og effektive løsninger.

Leder af Research- & Analyseafdeling

Som leder af vores Research- & Analyseafdeling har Troels spillet en central rolle i at understøtte vores rådgivningsarbejde. Hans metodiske og analytiske tilgang til markedsanalyser har ikke kun styrket vores evne til at forstå markedet, men også til at forudse fremtidige tendenser og muligheder.

Michael Telling udtaler: ”Troels’ forfremmelse til partner er et bevis på hans hårde arbejde, engagement og de resultater, han har opnået. Vi er overbeviste om, at han som ny partner i TN Hospitality Advisors fortsat vil styrke vores serviceprodukter til gavn for både vores virksomhed og vores kunder.”

Troels Rasmussen udtaler: ”At bevæge mig fra studentermedhjælper til projektleder og nu til partner hos TN Hospitality Advisors har været en fantastisk rejse. En rejse, hvor det har været muligt at bygge videre på kombinationen af min praktiske erfaring fra branchen og den teoretiske viden fra min kandidat i Service Management fra CBS – naturligvis godt understøttet af den faglig sparring med de øvrige partnere og kolleger hos TN Hospitality Advisors. Jeg sætter enormt stor pris på den tillid, der fra dag 1 er blevet vist mig, og er meget taknemmelig for muligheden for at indtræde som partner i TN Hospitality Advisors, det er en stor ære. Kombinationen af driftserfaring, branchekendskab samt research og analyse vil fortsat være omdrejningspunktet for min udvikling og tilgang hos TN Hospitality Advisors og jeg ser meget frem til det fremtidige samarbejde.”

Læs mere om TNs partnere og team her